Du kan også ta kontakt med en spraker i vannet.

Vi vil ha innspill fra deg!

For å lage en best mulig podkast om Larvik, trenger vi dine innspill. Du kan bruke flere alternativer for å ta kontakt og gi oss dine innspill og tilbakemeldinger, eller bare følge litt med på hva andre foreslår. Her er noen alternativer:

Delta i vår gruppe på Facebook

I tilknytning til vår Facebookside er det opprettet en egen gruppe for innspill og tilbakemeldinger. Du finner gruppen på denne adressen: https://www.facebook.com/groups/382418932254764/ Her kan du komme med dine innspill og forslag, diskutere med oss som lager Larvikspodden og andre medlemmer av gruppen. Selv om gruppen er lukket, er alle som kan oppføre seg velkomne til å delta. Bare be om å få bli medlem, så godkjenner vi deg.

Skriv på vår Facebookside

Vi foretrekker at du blir med i gruppen nevnt ovenfor, men det er også mulig å skrive en melding på selve siden.

Send oss en melding på Facebook

Hvis du ønsker å sende oss en melding som ikke andre kan se, kan du ta kontakt ved å bruke den grønne messenger-knappen du ser nede til høyre på skjermen på denne siden. Du må være logget inn på Facebook for å sende melding. Meldingen kan leses av alle som har administratortilgang til Facebook-siden vår.

Kontakt oss via e-post

Du kan selvsagt også sende en epost. Du finner epostadressen på siden med kontaktinformasjon.

Ønsker du å kontakte oss på en annen måte?

Det er mulig å sende oss meldinger også på twitter og instagram, om du foretrekker det. Vil du ta kontakte oss via en helt annen plattform, kan du be en venn om å foreslå at vi oppretter en profil på den aktuelle plattformen.

Hva vil vi ha?

Vi ønsker oss tilbakemeldinger på podkast-episoder (når de kommer), innspill om temaer vi bør ta opp, forslag til gjester eller personer vi bør snakke med. Har du lyst til å være med å bidra på en annen måte, må du gjerne melde fra om det også.