Siste pilotepisode innspilt

Torsdag 23. august var det klart for siste pilotepisode før den offisielle «premieren» 31. august. 

Blant temaene som ble diskutert av panelet var skole- og barnehagestart, utbyggingssaker, Larvikspodden selv og det offentlige ordskiftet for øvrig. Det siste er lagt ut som en liten appetittvekker til Larvikspoddens abonnenter, og du kan også høre det nederst i denne artikkelen.

Medvirkende i pilotepisoden (som du kan se på bildet øverst i artikkelen) var Kjetil Vold (politisk aktiv bysynser), Janne M. Bergstå (fra «Foreldreopprøret 2018»), Vilhelm Einen (digitaliseringssjef i Larvik kommune) og Tormod Ugelstad (programleder).

Vi har spilt inn totalt tre pilotepisoder av Larvikspodden for å finne fram til en form vi er fornøyd med. Vi har vært innom temaer og hatt gjester som nok vil dukke opp flere ganger gjennom sesongen. Det vil fortsatt bli justeringer underveis, men nå er formatet klart for første episode. Vi gleder oss.

Hør utdrag fra piloten:

Larvikspodden
Larvikspodden
Sniklytt fra siste pilotepisode før premiere 31/8-2018
/

Søk etter Larvikspodden i din podkastspiller for å abonnere, eller bruk RSS-adressen https://larvikspodden.no/feed/podcast. Det koster ingenting å abonnere.. 

Kræsj i andreepisoden

Det var en interessant samtale mellom gjester i studio da ukens utgave ble spilt inn. Men så skjedde det man virkelig ikke ønsker, at en harddisk kræsjer.