Er Larvik klar for Kommune 3.0 og kirkeklokker hver dag?

Lars Ueland Kobro og Ingvild Aartun

Er tiden inne  for å se på hele modellen for lokaldemokrati? Det mener i alle fall seniorforsker Lars Ueland Kobro som sammen med assisterende rådmann i Larvik kommune, Ingvild Aartun, snakket om Kommune 3.0 i episode sju av Larvikspodden.

– Vi ser for oss en kommunemodell som handler om at vi i mye mindre grad snakker om kommunen som en organisasjon, og mer snakker om kommunen som et sted, sa Kobro som mener Kommune 3.0 gir et mye sterkere preg av fellesskap rundt identifikasjon og løsning av problemer.

Og gir klemtende kirkeklokker en urban følelse? Det spurte vi folk i Larvik sentrum om, etter at Larvik by har foreslått det for et positivt menighetsråd.

Selv om det var flere som syntes kimende klokker var en god ide, var det ikke mange som var videre overbevist om at det ville gi noen urban følelse.

Hør hele episoden her:

Larvikspodden
Larvikspodden
07: Larvik kommune 3.0
/