Kontorvinduer

Vi som lager Larvikspodden

Geir-Atle Johnsen

Geir-Atle Johnsen/Virvel AS

Geir-Atle er sammen med Tormod Ugelstad opphavet til Larvikspodden. Han er produsent for Larvikspodden, samt vignettmaker, komponist og lyddesigner, og fra 2020 og medprogramleder. Han har bl.a. bakgrunn fra Hallo i uken (NRK P2, 2000-2013) i vært innom alle funksjoner også som produsent. 
Han leverte også i humorinnslag til Nitimen, Humorekstra og Reiseradioen i perioden 2007-2011.

Han har stått bak flere konsepter som f.eks Radio Yalla (NRK), og jobber som regissør, tekstforfatter og skuespiller. Men på spørsmål om hva han egentlig er, så svarer han: låtskriver.

Vil du høre noe av sangene Geir-Atle lagde og fremførte til Hallo uken i perioden 2000-2009, så kan du gå inn her.

Kjetil Vold

Kjetil ble med i Larvikspodden som sidekicker allerede fra første pilot ble laget våren 2018. Fra 2020 har Kjetil sittet i redaksjonen og er medprogramleder.

Tormod Ugelstad

Tormod Ugelstad

Tormod er sammen med Geir-Atle Johnsen opphavet til Larvikspodden, og var programleder frem til sommeren 2019. Han har jobbet som informasjonssjef, kommunikasjonsrådgiver, manusforfatter, oversetter, humorist og journalist.

Tormod er riktignok født i Tønsberg, men er oppvokst i både Brunlanes, Hedrum og etter hvert Larvik kommune. Etter å ha tilbragt 16 år utenfor kommunens grenser, flyttet han tilbake til Larvik for 10 år siden.

Om du har tips, tilbakemeldinger eller lekkasjer, kan du kan kontakte Tormod direkte ved å bruke de ulike alternativene under.